Nie równo pod sufitem.. Strona: 2

Dodano: 2011-01-30 16:30 Zmieniono: 2011-01-30 16:37

Ja bym tylko profilaktycznie, jak przystało na wzorowego 'Grammar Nazi', autorkę uderzył w twarz słownikiem.

Treść tego wpisu ( jak i wielu innych, choć przyznaję, że dzięki Demonice trafiłem na jedną ciekawą grupę muzyczną) dość płocha. Przeczytać, zapomnieć,a jeśli jest się frustratem - zaatakować.

Co cię nie zabije, to cię wkurwi

Dodano: 2011-01-30 18:18

Durante napisał(a):
Ja bym tylko profilaktycznie, jak przystało na wzorowego 'Grammar Nazi', autorkę uderzył w twarz słownikiem.

Treść tego wpisu ( jak i wielu innych, choć przyznaję, że dzięki Demonice trafiłem na jedną ciekawą grupę muzyczną) dość płocha. Przeczytać, zapomnieć,a jeśli jest się frustratem - zaatakować.

Zapomnij lepiej zerknij do innych wpisów, zobaczysz prawdziwy obraz mnie. Ja wiem, że gramatycznie to ja nie poprawna jestem. Ale za to ortów nie robię [chyba?]

Dodano: 2011-01-30 18:26 Zmieniono: 2011-01-30 18:34

Demonika napisał(a):
[quote:a73f39f5bd="Durante"]Ja bym tylko profilaktycznie, jak przystało na wzorowego 'Grammar Nazi', autorkę uderzył w twarz słownikiem.

Zapomnij lepiej zerknij do innych wpisów, zobaczysz prawdziwy obraz mnie. Ja wiem, że gramatycznie to ja nie poprawna jestem. Ale za to ortów nie robię [chyba?][/quote:a73f39f5bd]

Teraz Cię zmartwię: robisz. Piszę się "nierówno", a nie: "nie równo". Nie to, że coś do Ciebie mam. Czepiam się w dobrej wierze. To taka moja skłonność:)

Dodano: 2011-01-30 18:32

""nierówno", a nie: "nierówno". "
?? Nie widzę różnicy? Czy to wina tego, że bardzo źle się czuję, czy po prostu różnicy tu nie ma?

nie z czymśtam czasem zchrzaniam, wiem, muszę poczytać o zasadach.

Dodano: 2011-01-30 18:35

Czesio przeprasza, Czesio zapomniał o spacji teraz już widzisz?

Dodano: 2011-01-30 18:37

Widzę, dziękuję :) Postaram się zapamiętać :)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło